O nama

PRODAJA STANOVA DIREKTNO OD INVESTITORA BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE-NOVI SAD

PRIVREDNO PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I PROMET NEKRETNINA

NISMO BOLJI OD KONKURENCIJE, ALI SMO DRUGAČIJI“

Od naših klijenata ne uzimamo agencijsku proviziju, te je još jedan dokaz zašto se našim sajtom koriste i vodeće agencije za nekretnine!

Bavimo se i izgradnjom, prodajom stanova,kao i proizvodnjom PVC stolarije.

Vislavski Nekretnine proisteklo kao ogranak firme Wislavsky OD sa sedištem u Novom Sadu, spada u vizionarske firme, koja se rukovodi novim trendovimima poslovanja, kao i načinu prodaje. Konkurentno poslovanje,kao i tržišna pozicija, su uslov za zadovoljne i verne potrošače, što i jeste zajedničko svih učesnika na trzištu prodaje nekretnina.

OPERATIVNI CILJEVI: Dinamika gradnje-Podrška pri kupovini- Kvalitet gradnje-Energetska efikasnost.

Poverenje prodavca i kupaca smo izgradili svojim profesionalnim radom, usklađivanjem visokog standarda, pružanjem kompletnih usluga, stručnim savetima za zaštitu interesa u imovinsko – pravnim odnosima.

Odobravamo kredite za sve naše klijente pri kupovini stana uz pomoć Credit Agricole na teritoriji Novog Sada.

CILJ IZRADE SAJTA

Od početka rada sajta 2010 godine, naš cilj je omogućiti svim posetiocima brzo, lako i jednostavno oglašavanje,ili pronalaženje nekretnina. I pored ozbljne konkurencije mi smo i dalje pri vrhu na stranicama Googl-a za oglašavanje nekretnina u Novom Sadu.

Na http://nekretnine-vislavski.com/pocetna/su pretraga, pregled oglasa za nekretnine, registracija članova i unos oglasa za nekretnine,koji su potpuno besplatni i ne postoje nikakve skrivene namere.

Pretraga oglasa se vrši po kategorijama, kao i zadatim parametrima i na veoma lak način možete pretražiti našu bazu podataka, kao i da nam pošaljete eventualni tip nekretnine koje vas zanima. Oglase možete pregledati, kao i po potrebi kontaktirati vlasnike oglasa direktno.

Niste našli odgovarajući oglas? Ne odustajte. Registrujte se, ili nas kontaktirajte lično na brojeve telefona:
+381 065/201-17-30, 062/281-399.
Unesite oglas u kome će te navesti precizne podatke sa Vašim zahtevima. Naš sajt dnevno poseti veći broj posetilaca.
Ako budete uneli precizne podatke o željenoj nekretnini,uskoro možete da očekujete poziv, ili odgovor sa e-mail ponudom.

 

PRIVREDNO PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I PROMET NEKRETNINA Dismiss