O nama

SLEDEĆE STRANICE SAJTA SADRZE  PROMOCIJU ROBE!

 

PRODAJA STANOVA DIREKTNO OD INVESTITORA BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE

NOVI SAD

PRIVREDNO PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I PROMET NEKRETNINA

Vislavski Nekretnine proisteklo kao ogranak firme Wislavsky OD sa sedistem u Novom Sadu, spada u vizionarske firme, koja se rukovodi novim trendovimima poslovanja, kao i nacinu prodaje. Konkurentno poslovanje,kao i trzisna pozicija, su uslov za zadovoljne i verne potrosace, sto i jeste zajednicko svih ucesnika na trzistu prodaje nekretnina.
OPERATIVNI CILJEVI: Dinamika gradnje-Podrska pri kupovini- Kvalitet gradnje-Energetska efikasnost.
Bavimo se i izgradnjom, prodajom stanova,kao i proizvodnjom PVC stolarije.
Poverenje prodavca i kupaca smo izgradili svojim profesionalnim radom, usklađivanjem visokog standarda, pružanjem kompletnih usluga, stručnim savetima za zaštitu interesa u imovinsko – pravnim odnosima.
Odobravamo kredite za sve naše klijente pri kupovini stana uz pomoc Credit Agricole na teritoriji Novog Sada.

CILJ IZRADE SAJTA

Od pocetka rada sajta www.nekretnine vislavski.com, 2010 godine, naš cilj je omoguciti svim posetiocima brzo, lako i jednostavno oglašavanje,ili pronalaženje nekretnina. I pored ozbljne konkurencije mi smo i dalje pri vrhu na stranicama Googl-a za oglašavanje nekretnina u Novom Sadu.

Na www.nekretnine-vislavski.com su pretraga, pregled oglasa za nekretnine, registracija clanova i unos oglasa za nekretnine,koji su potpuno besplatni i ne postoje nikakve skrivene namere.

Pretraga oglasa se vrši po kategorijama, kao i zadatim parametrima i na veoma lak nacin možete pretražiti našu bazu podataka, kao i da nam posaljete eventualni tip nekretnine koje vas zanima. Oglase možete pregledati, kao i po potrebi kontaktirati vlasnike oglasa direktno.

Niste našli odgovarajuci oglas? Ne odustajte. Registrujte se, ili nas kontaktirajte licno na brojeve telefona:
+381 065/201-17-30, 062/281-399.
Unesite oglas u kome ce te navesti precizne podatke sa Vasim zahtevima. Nas sajt dnevno poseti veci broj posetilaca.
Ako budete uneli precizne podatke o zeljenoj nekretnini,uskoro mozete da ocekujete poziv, ili odgovor sa e-mail ponudom.
Mi smo agencija za nekretnine, koja posluje po sasvim novim principima kupo-prodaje, prilagodeni trzistu. Od nasih klijenata ne uzimamo agencijsku proviziju, te je jos jedan dokaz zasto se nasim sajtom koriste i vodece agencije za nekretnine!

PRIVREDNO PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I PROMET NEKRETNINA Dismiss